KSF ’s tur til Idrætsfestival i Vejle 26 - 28 juni 2018

Igen i år har KSF ( idrætsforeningen Krop og Sind Favrskov ) været med Dai ( Dansk arbejder  idræt ) til idrætsfestival i Vejle. Denne gang var vi 14 der drog af sted i fælles trop efter at have drukket kaffe på ”Møllen ” i Hammel . I år var det Mikkel, Lisbeth, Martin Würtz , Anna, Lise-Lotte, Inge Stæhr,Pylle, Jesper, Mads, Cecilie, John, Hial  Martin Krogsdal og Allan som var med.

Vi deltog i Mazewalk ( gåtur på tid ) i år fik Martin Würtz bronce( godt gået )

Mikkel og Hial deltog i crossrun og her fik Mikkel bronce .

Vi deltog også med 2 hold i Krolf og hold 1 bestående af  Martin, Pylle, Inge og Lisbeth forsvarede på fornemmeste vis tidligere stolte traditioner og vandt broncemedaljer og lisbeth vandt guld individuel krolf for " piger "

Herudover deltog både Hial i 100 m løb og i 3-kamp med en imponerende stil hvor han blev præmieret med bronce .

5 mands fodbold turnering var også noget af det som vi deltog i,på holdet var Martin Würtz , Mads,John,Jesper Hial og Allan og i år var vi så gode at vi fik os kæmpet frem til sølvmedaljer.

Den sidste disciplin vi satte hold i var Vollyball , som bestod afJohn, Martin Krogsdal, Mikkel, Hial, Mads og Allan . Vi kæmpede bravt og vi endte som 5 bedst ud af 21 hold.

Ud over al idrætten fik vi snakket en del både med hinanden og med de mange deltagere fra andre klubber og onsdag aften var der festmiddag med taler og høj musik  

Der var medalje uddeling om torsdagen der blev overrakt af repræsentanter fra Vejle kommune og Mogens Damgaard fra Dai hold afslutningstalen til en flok trætte og glade idrætsudøvere med ønsket om at se os igen til næste år.

Vi spiste vores udleverede sandwichbolle ved Knudhule hvor vi sagde farvel og tak for denne gang .

Allan,  formand KSF

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk