KSF ’s tur til Idrætsfestival i Vejle 25 - 27 juni 2019.

Så har KSF igen været til idrætsfestival i Vejle , denne gang i dagene 25. - 27. juni  hvor Dai ( Dansk arbejder  idræt ) og idræt for sindet afholdt den årlige idrætsfestival. Denne gang var vi 20der drog af sted i fælles trop efter at have drukket kaffe på ”Møllen ” i Hammel . I år var det Gerda, Mads, Allan Nielsen,Cecilie , Martin Würtz , Julie, Lise-Lotte, Inge Stæhr,Jesper, John, Hial , Martin Krogsdal , Allan Thomsen, Birthe, Krtistina , Sebastian, Niklas, Kirsten , Heidi og Jonas som var med.

19 af os deltog i Mazewalk ( gåtur på tid ) i år dog ingen medaljer.

Hial deltog i crossrun og her var der heller ikke nogen medaljer i år.

Vi deltog i år med 3 hold i Krolf og hold 1 bestående af  Martin,Allan Thomsen, Inge og Heidi forsvarede på fornemmeste vis tidligere stolte traditioner og vandt sølvmedaljer for hold og Martin Krogsdal  og Heidi vandt guld individuel krolf for mænd og damer . Super flot præstation.

Herudover deltog både Hial i 100 m løb og i 3-kamp med en imponerende stil hvor han blev præmieret med sølv i trekamp.

Sebastian og Niklas deltog i Tiatlon i fællesskab, og gjorde en god indsats og fik prøvet deres kræfter af i en for dem ny idrætsgren.

5 mands fodbold turnering var også noget af det som vi deltog i,på holdet var Martin Würtz , Sebastian, Niklas, Mads, John,Jesper, Hial , Martin Krogsdal og Allan Nielsen og i år var vi så gode at vi fik os kæmpet frem til guldmedaljer og en fin pokal.

Den sidste disciplin vi satte hold i var Vollyball , som bestod afJonas, Sebastian, Niklas, Mads, John, Jesper,  Hial , Martin Krogsdal og Allan Nielsen. Vi kæmpede bravt dog uden at vi fik medaljer, men vi fik spillet nogle gode vollykampe og havde det sjovt med det.

Herudover fik Birthe prøvet sine kræfter/mod af på klatrevæggen , godt klaret.

Ud over al idrætten fik vi snakket en del både med hinanden og med de mange deltagere fra andre klubber og onsdag aften var der festmiddag med taler og god musik . Under festmiddagen fik vi overrakt fairplay pokalen  en rigtig stor og fin pokal med bånd og sløjfer for vores positive og glade holdånd  og fairplay over for de andre deltagere . 

Pokaler og medaljer blev suverænt og kompetent overrakt af skiftevis Dan Arnløv Jørgensen, 1. Viceborgmester og Kultur- og Idrætsudvalgsformand samt Tage Schmidt, Parasportrådetsformand. 
Begge fra Vejle Kommune. Mogens Damgaard holdtafslutningstalen for Dai til en flok trætte og glade idrætsudøvere med ønsket om at se os igen til næste år.

Vi spiste vores udleverede sandwichbolle ved Knudhule hvor vi sagde farvel og tak for denne gang .

Allan,  formand KSF 

 

KSF - Krop og Sind Favrskov. tlf. 71 24 80 26 kropogsind@live.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk