KROP & SIND
FAVRSKOV

Idrætsforeningen

KSF ’s tur til Idrætsfestival i Vejle 30 juni ,1 og 2 juli 2014

Igen i år har KSF ( idrætsforeningen Krop og Sind Favrskov ) været med Dai ( Dansk arbejder  idræt ) til idrætsfestival i Vejle. Denne gang var vi 13 der drog af sted i fælles trop efter at have drukket kaffe på ”Møllen ” i Hammel . I år var det Mikkel, Lisbeth, Jette, Anna, Lise-Lotte, Karin, Inge, Cecilie, John, Hial , Kennie, Martin og Allan som var med.

Vi deltog i Mazewalk ( gåtur på tid ) desværre var der i år ingen medaljer til os i denne disciplin.

Vi deltog også med 3  hold i Krolf og herreholdet bestående af  Martin, John, Hial og Allan forsvarede på fornemmeste vis guldmedaljerne fra sidste år da vi igen røg helt til tops med guldmedaljer med et meget fint gennemsnit . Vi var godt nok ikke på resultatlister i første omgang , men takket være nogle vågne holddeltagere fik vi gjort sekretariatet opmærksom på fejlen  så den blev rettet , hvorefter  vi kunne få overrakt medaljerne ved den fælles medalje uddeling om torsdagen.

Herudover deltog både Hial   i 100 m løb og i 3-kamp med en imponerende stil, men dog uden at det blev til medaljer. Hial var dog den vindende i længespring men en længde på  4,61 m. ( som jeg husker det )

5 mands fodbold turnering var vi desværre nødt til at fravælge i år da den lå på samme tider som krolf turneringen, ærgeligt.

Den sidste disciplin vi satte hold i var Vollyball ( John, Martin, Mikkel, Hial og Allan ). I år var vi seedet meget bedre end sidste år, hvilket gjorde at vi vandt 5 af 6 indledende kampe som betød at vi skulle spille om bronze  mod holdet fra Måløvgård. Vi vandt kampen og er meget glade for vores bronzemedaljer.

 Ud over al idrætten fik vi snakket en del både med hinanden og med de mange deltagere fra andre klubber og onsdag aften var der festmiddag med taler og høj musik og et fantastisk fyrværkeri i anledning af festivalens  20 års jubilæum.

Som tidligere nævnt var der medalje uddeling om torsdagen og Lisbeth Crafack fra Dai hold afslutningstalen til en flok trætte og glade idrætsudøvere med ønsket om at se os igen til næste år.

Vi  spiste vores udleverede sandwichbolle ved Knudhule hvor vi sagde farvel og tak for denne gang .

Allan ( formand KSF )

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk