KROP & SIND
FAVRSKOV

Idrætsforeningen

KSF ’s tur til Idrætsfestival i Vejle 2,3 og 4 juli 2014

Igen i år har KSF ( idrætsforeningen Krop og Sind Favrskov ) været med Dai ( Dansk arbejder  idræt ) til idrætsfestival i Vejle. Denne gang var vi 13 der drog af sted i fælles trop efter at have drukket kaffe på ”Møllen ” i Hammel . Som det kan ses på billedet var det Lise, Lisbeth, Anna, Lise-Lotte, Margit, Inge, Cecilie, John, Hial , Kennie, Martin, Mads og Allan som var med i år.

Vi deltog i Mazewalk ( gåtur på tid ) og da vi afslutningen den 4. juli skulle have uddelt medaljer til alle vinderne var Kennie den heldige vinder af en broncemadalje, flot klaret.

Vi deltog også med 3  hold i Krolf og også der  var der medaljer, det var holdet med Martin, John, Hial og Mads  der fik medaljer , denne gang af det  ” pureste ” guld , godt nok først efter noget snak med festivalledelsen, men vi fik vores velfortjente  guldmedaljer.

Herudover deltog både Hial og Mads i 100 m løb med en imponerende stil, men dog uden at det blev til medaljer.

5 mands fodbold turnering på holdboldbane havde vi sandelig også stillet hold i. Det gik ikke helt så godt , vi fik spillet en masse kampe uden dog at vinde specielt mange, men ih hvor var det skægt, og hvor blev vi trætte.

Den sidste disciplin vi satte hold i var Vollyball. Der var vi desværre kommet i indledende pulje med dem som vandt guld og sølvmedaljer, så det blev kun til 1 stk vundet kamp der. Til gengæld tog vi revance i de efterfølgende placeringskampe, hvor vi vandt alle kampe stort og blev nr. 13 ud af ca. 26 deltagende hold.

 Ud over al idrætten fik vi snakket en del både med hinanden og med de mange deltagere fra andre klubber og torsdag aften var der festmiddag med taler og høj musik.

Som tidligere nævnt var der medalje uddeling om fredagen og Lisbeth Crafack fra Dai hold afslutningstalen til en flok trætte og glade idrætsudøvere med ønsket om at se os igen til næste år.

Vi  spiste vores udleverede sandwichbolle ved Knudhule hvorefter  vi fortsatte til Hammel hvor vi sagde farvel og tak for denne gang .

Allan ( formand KSF )

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk