KSF årsberetning for 2018 - 2019

Perioden 2018 - 2019 har været et år med mange oplevelser og det er stadig en stor fornøjelse at vi har så mange aktive medlemmer der ivrigt deltager i vores aktiviteter her i Hammel idrætscenter ogdem vi laver uden for huset. Også  I denne sæson har vi på grund af stor tilslutning til vandgymnastik fortsat med et hold om tirsdagen.

Ved den årlige indberetning til Danmarks idrætsforbund pr. 31. December 2018 var vi 41 aktive medlemmer en stigning på 3 iforhold til sidste tælling december 2017.

1. maj var vi på Sprækkebjerg for at spille en omgang fodboldgolf, en god eftermiddag.

Før idrætsfestivalen i Vejle  var vi på Krolfbanerne 2 gange den 15. maj og 12. juni, dejlige eftermiddage hvor vi fik afprøvet vores kunnen med at ramme de små huller .

Den 21. Juni var der igen sommerudflugt og igen var detHimmelbjerget der vores mål . En dejlig tur gennem det flotte landskab  med turbåden fra Silkeborg . Den medbragte mad og vand blev indtaget undervejs til Hotel Julsø og så var der dømtopstigning af stien til Himmelbjerget. En meget god dag med mange glade deltagere.

KSF deltog i Vejle  Idrætsfestival  med 15 deltagere i dagene 26. juni - 28 juni . En vellykket tur hvor alle deltog i disciplinerne med stor iver og godt humør. På generalforsamlingen sidste år blev der besluttet at vores deltagerne på festivalen fik et par shorts og en bluse af foreningen , så vi var rigtig fine i ens idrætstøj.  Vi fik skam også medaljer med hjem :

• Martin Würtz bronce i mazewalk

• Mikkel  fik bronce i crossrun

• Krolf for hold fik Martin, Pylle, Inge og Lisbeth bronce

• Lisbeth vandt  individuel  krolf for piger og fik guldmedalje

• Hial fik bronce i trekamp

• Martin Würtz , Mads,John,Jesper Hial og Allan vandt sølv i fodbold.

Vi  spiste vores udleverede sandwichbolle ved Knudhule hvor vi sagde farvel og tak for denne gang .

Efter sommerferien startede vi igen op  med vore aktiviteter i Hallen og svømmehallerne.

29 september var vi på skovtur med den kommunale naturvejleder Vibe ude ved børnehaven i Vadsted. En god tur med en masse oplysninger fra Vibe samt noget kaffe/the da vi kom tilbage.

Den 10. oktober var det sindets dag, jette havde arrangeret en gåtur med udgang fra Hammelhallerne, der var dog ikke mange deltagere.

Favrskov Kommune havde valgt at afsætte hele torsdag den 11. oktober til, at borgere i Favrskov kunne opleve diverse arrangementer i forbindelse med Sindets dag i Inside . Først holdt Silas Holst et foredrag om mobning hvorefter diverse stande og workshops åbnede.  KSF deltog med en oplysningsstand om vores aktiviteter, hvor en del interesserede fik udleveret vores folder.

I forbindelse med juleafslutningen den 11. december var der svømning og nogle var i Inside og bowle, hvorefter der var juleafslutning med smørrebrød og pakkespil i Loungen i Hammel idræts center.

Jette har også i år søgt  penge ved fonden der står bag cykelløbet fra Varde til Skagen til deltagelse i Vejle Idrætsfestival ,  og vi har fået tildelt 10.000 kr

26. februar var en del af os inde ved DGI huset og prøve kræfter med deres klatrevæg, og vi var flere der fik testet vores grænser for højder af. En positiv oplevelse.

I dag den 23. april skulle vi have være ude og skyde, men det har vi udsat til efterårssæsonen.

Af nye endnu ikke afholdte men planlagte aktiviteter kan nævnes:

- Krolf den 21. maj og 11. juni

- Tur til Himmelbjerget 20. juni 

- Turen til Vejle idrætsfestival (25. juni – 27. juni )

Der er også mulighed for deltage i tæl dine skridt kampagnen der afvikles i uge 19 og 20 ( 6. maj til 19. maj ). Vi skal være mindst 6 personer. Sidste frist for tilmelding er den 29. april.

Alt i alt et år med mange aktiviteter og mange glade medlemmer.

KSF - Krop og Sind Favrskov. tlf. 71 24 80 26 kropogsind@live.dk
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk